Naar Home...
Naar Bevers...
Naar Esta's...
Naar Scouts...
Naar R.S.A....
Naar Jopi's...
Naar Goms...
Naar Leiding...

Leiding worden?


Is het misschien iets voor jou?

De Jozef is een groep met veel jongeren, maar dat betekent niet dat alleen jongeren bij ons leiding kunnen worden. Bij de scouts geeft bijvoorbeeld een moeder om de twee weken leiding.

Iedere week verzorg je als leiding een leuk scoutingprogramma voor de leden. Samen met de andere leiding in het leidingteam bedenk je spannende, nuttige, grappige, actieve of wat dan ook voor programma`s...

In de grote vakantie ga je met je
speltak (een leeftijdsgroep) een week op kamp, meestal op een mooie plek ergens in Nederland.

Leiding zijn is gezellig en leerzaam
Je leert samen met anderen activiteiten te organiseren. Met deze vorm van vrijwilligerswerk krijg je de kans jezelf te ontdekken en ontwikkelen op een nuttige manier.

Maatschappelijke stage
We hebben ervaring met maatschappelijke stagiaires van het Cambreur. Een stage bij ons is mogelijk op vrijdagavonden,zaterdagmorgen of op de zaterdagmiddagen. We organiseren op aanvraag ook stage zaterdagen, dan kun je een hele dag bij ons terecht. Om meer uren te maken kunnen we ook afspreken dat je meerdere keren achter elkaar langskomt. Na je stage krijg je een ondertekende oorkonde.

Neem vrijblijvend contact met ons op!
Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje naar

Martie (onze groepsbegeleidster) neemt als ze je bericht ontvangen heeft contact met je op. Zij kan al je vragen over scouting en leidinggeven beantwoorden en zal je in het begin op weg helpen in de groep. Na een introductie bij een van onze
leidingteams kun je een keer met een programma meedoen om te kijken of dat bevalt...
Wil je meer weten? Stuur dan een mailtje naar